Најновије вести

Васкршње чаролије

Општина Грачаница

 

У организацији Туристичке организације Грачанице и локалне самоуправе у тематском парку ”Ордо драконис” по први пут одржана је манифестација ”Васкршње чаролије”. Велики број малишана дружио се и забављао, али и показао своју креативност.
Програм је осмишљен тако да је манифестација имала и такмичарски део па су се деца такмичила у трци у џаковима, организована је трка у преношењу јаја у кашици, али и игра проналажења скривених чоколадних јаја. Најуспешнији такмичари добили су слатке пакетиће, а остали учесници сокове и чоколадна јаја.
Теодора Петровић из Туристичке организације Грачанице верује да ће ова манифестација постати традиционална и да ће из године у годину окупљати све већи број деце.
-Организовали смо игре у којима су се деца забављала, али и креативне радионице где су малишани осетили дух васкршњих празника. Циљ нам је био да сваком детету измамимо осмех и у томе смо успели, рекла је Теодора.
Малишани су се у парку дружили три сата и за то време, поред поменутог, осликавали васкршња јаја, учествовали су у ликовној радионици, правили ускршње украсе.     М.Ч.

Подели на: