Најновије вести

Вредна помоћ за три студента

Обезбеђене стипендије на Међународном пословном колеџу у Косовској Митровици

 

Представници Међународног пословног колеџа из Косовске Митровице (ИБЦ-М) посетили су Општину Грачаница и састали се са директорицом Одељења за образовање Бранкицом Ничић и председником Омладинског савета Грачаница Душаном Борисављевићем.
Тема састанка биле су и стипендије и услови које поменута образовна институција жели да понуди локалној самоуправи као финансијску помоћ. На састанку су догворене три стипенидије које ИБЦ-М додељује, две пуне стипендије за основне Бачелор студије и једну пуну стипендију за Мастер програм за студирање на Међународном пословном колеџу у косовској Митровици за предстојећу академску 2020/2021 годину, која ће почети октобра текуће године.
-Дуга и добра сарадња са Међународним пословним колеџом резултат је овога што данас имамо. Јако је важно да улажемо у омладину у свим сверама, верујем да ће стипендије бити од велике користи будућим студентима, казала је након састанка директорица Ничић.
Стипендија покрива читаво школовање на основним Бачелор студијама у трајању од 3.5 године, као и комплетно школовање на Мастер студијама у трајању од 2 године.   М.Ч.

Подели на: