Вучић честитао Божић

Председник Републике Србије Александар Вучић честитао је Божић српском патријарху Иринеју, свештенству Српске православне цркве и верницима.

 

Ваша Светости, Нека овај Божић донесе Вама лично, монаштву, свештенству и свим верницима Српске православне цркве свако добро и благослов. Нека нам овај свети празник донесе мудрост и истрајност како бисмо учврстили непролазне моралне и духовне вредности које уједињују људе и које отварају наша срца за свако добро дело”, написао је Вучић на Инстаграму “будућностсрбијеав”.

Пожелео је да нам радосни празник рођења Богомладенца да снагу да победимо сва искушења у миру и достојанству.

Посебно ове године, навео је Вучић, желим да честитам Бадњи дан и наступајући Божић епископима српске цркве у Црној Гори и верујућем српском народу у Црној Гори, који најрадосније празнике дочекује са стрепњом и забринутошћу због тешких прилика у којима се налази.

“Молимо се Господу да нам подари веру да заједнички можемо да створимо бољи и срећнији живот за све нас и нашу децу, да нам дарује братске љубави како бисмо што више учврстили темеље наше државе у којој ће сви људи добре воље моћи да живе у миру и благостању и да нам ојача наду да ћемо сваки Божић све радосније дочекивати, уз свевремени поздрав – Мир Божији, Христос се роди! Ваистину се роди”, навео је председник.

Подели на: