Најновије вести

Вучић: Имамо слику о могућим учесницима у убиству Ивановића

Држава Србија ће се борити на сваки начин да пронађе оне који су починили убиство Оливера Ивановића, рекао је данас председник Србије Александар Вучић и истакао да наше службе већ неколико месеци имају комплетну слику о онима који би имали мотив и који би могли да буду умешани у тако тежак и језив злочин.

 

 

Они раде свој посао, имајући у виду немогуће услове, јер немамо ефективну контролу на терену од 1999, а посебно од 2010. и 2011. године”, рекао је Вучић на новинарско питање да ни после три године од убиства Ивановића случај није решен.

Вучић је напоменуо да српске службе имају комплетну слику о злочину и о лицима која би могла да буду умешана и да су наше безбедносне агенције завршиле све што су могле.

“Недостаје чињеница да нисмо могли да будемо присутни на увиђају и немамо директне доказе. За то је потребно да добијемо или неке материјале са увиђаја или директно признање неког од учесника”, објаснио је Вучић.

Он је истакао да ће се Србија борити до краја да пронађе оне који су такав злочин урадили, а како је додао, не жели да говори о цистернама, секундама и ко је на чему зарађивао.

Подели на: