Најновије вести

Вучић са лета у Париз: Држава ће заштитити мир

Председник Александар Вучић поручио је грађанима Србије да ће држава заштитити мир и замолио их да се не супротстављају “батинашима”.

 

Александар Вучић је у видео-снимку објављеном на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав коментарисао демонстрације у Србији.

“Драги грађани, обећао сам вам да ћемо умети да заштитимо мир и стабилност упркос криминалним хулиганским насилничким нападима којима смо сви шокирани”, рекао је Вучић на лету за Париз, где ће се данас састати са француским председником Емануелом Макроном.
Председник је додао да “смо шокирани јер у Новом Саду 1941. године, када су хортијевске фашистичке јединице упале, нису оштетиле фасаду зграде Градске куће”, а да неки људи синоћ јесу.
“Ја само молим све наше људе у Београду, Новом Саду и другим градовима да се не супротставаљају батинашима. То ћемо да радимо ми као држава. Радићемо и победићемо. Сачуваћемо мир за нашу земљу. Предаја никад није била опција, а ја сад летим у Париз да се борим за нашу земљу. Србија побеђује”, поручио је Вучић.

Подели на: