Најновије вести

Вучић: Срећан сам што радови на Прокопу напредују

Председник Србије Александар Вучић обишао је јутрос са министром финансија Синишом Малим радове на изградњи железничке станице Прокоп и изразио задовољство што радови напредују.

 

 

Александар Вучић је у објави на Инстаграму навео да је посао у Минхену завршен, а да ће касније током дана отићи за Абу Даби. Навео је да је задовољан напретком радова на Прокопу.

“Срећан сам што овде, радови на Прокопу, на главној железничкој станици Београд, напредују, захвалан сам Синиши Малом што ме снима, захвалан Груји и његовој компанији што одлично раде посао, и очекујем да 20. октобра, на Дан ослобођења Београда, отворимо велелепну железничку станицу”, изјавио је Вучић.

Он је у видео-снимку поручио да је реч о десетинама хиљада квадрата новог простора, “фантастично опремљеног за модеран Београд, за модерну Србију, и да се коначно вратимо железници и најбољим возовима”.

“Ово ‘соррy’ (извини – прев. енг., исписано на Вучићевој дуксерици) је за Синишу Малог, којег сам пробудио и натерао да дође на градилиште. Он је одговоран и за снимак”, написао је Вучић у опису видео-снимка.

Подели на: