Најновије вести

Вулин: Рама да бира речи када говори о злочинима

Реагујући на изјаве Едија Раме, министар одбране Александар Вулин рекао је да премијер земље у којој се налази “жута кућа”, место где су Србима вадили органе и продавали их, морао би да буде много пажљивији и да бира речи када говори о злочинима.

 

 

Рама је рекао је да постоји једноставна истина која се не може променити – “да је српска војска напала Косово, а не обрнуто, као одговор Александу Вулину на наводе о великој Албанији”.

Вулин: Рама да бира речи када говори о злочинима
Вулин: Рама да бира речи када говори о злочинима
“Ја сам мислио да је Еди Рама данас отворио уста да би осудио покушај убиства српске деце у школи у Доњој Брњици. Уместо тога, ‘он хвали и брани убице и терористе из тзв. ОВК'”, рекао је Вулин у ергели “Карађорђево”, где се одржава манифестација “Куп Војске Србије”, наводи се у саопштењу.

Како је рекао, “премијер земље која подржава убице из тзв. ОВК” морао би на коленима да клечи и тражи извињење од побијене српске деце пре него што тражи да се њему било ко за било шта извини.

Вулин је навео да Раму у Србији нико неће напасти уколико осуди терористе из тзв. ОВК за убиство и силовање дванаестогодишње девојчице у селу Клечка, од стране браће Мазреку и ако, како каже, “једном стварно буде пожелео мир”.

Додао је и да Раму у Србији нико неће осудити “ако већ једном каже да је против тога да се “Шиптари уједине у “великој Албанији и разбију још три или четири државе на Балкану да би они створили своју”.

“Нека то каже и ето имаће сваку подршку у Србији, а дотле гади ми се човек који ‘прави велику Албанију’, а говори о миру”, закључио је Вулин.

Подели на: