Најновије вести

За наставак успешне сарадње

Председник Поповић разговарао са новим регионалним командантом КФОР-а.

 

Председник општине Грачаница Срђан Поповић разговарао је o безбедносној ситуацији и продубљивању сарадње са новим пуковником КФОР-а Робертом Хјугсом, који је недавно преузео дужност регионалног команданта.
Пуковник Хјугс интересовао се за безбедносну ситуацију у општини Грачаница као и за досадашњу сарадњу са Кфором.
Председник Срђан Поповић је представницима КФОР-а рекао да је сарадња до сада била веома успешна не само на пољу безбедности, већ и у помоћи многобројним иституцијама.
Он је напоменуо да је општина у сарадњи са КФОР-о и предходним регионалним командантом, пуковником Перонеом, помогла предшколској установи „Ђурђевак“, али и многим грађанима појединачно. Председник општине Грачаница упознао је новог представника КФОР-а са безбедносним изазовима са којима се мештани ове локалне самоуправе сусрећу.
Заједнички је оцењено да је међусобна сарадња неопходна, и да је у циљу очувања безбедности потребно стално учешће грађана али и полицијских органа.
Поповић се досадашњем пуковнику КФОР-а Николи Перонеу захвалио на успешној сарадњи и изразио наду да ће се та сарадња наставити и са новим регионалним командантом.

М.Ч.

Подели на: