Најновије вести

Женски одбојкашки дерби припао Колашинкама

У недељу, 5. децембра, у Косовској Митровици одигран је дерби у женској одбојкашкој Другој лиги Србије, између екипа Косовске Митровице и Мокре Горе из Зубиног Потока. Овај уједно и велики дерби Косова и Метохије, одигран у прелепом амбијенту нове спортске хале у Косовској Митровици, припао је играчицама из Ибарског Колашина резултатом 1:3.

 

 

Након првог сета који је припао домаћинима, веома спремна и искусна екипа из Зубиног Потока није дозволила изненађење, па је тако добила наредна три сета и однела победу.

Публика је имала прилику да ужива у лепим и борбеним поенима одбојкашица и аплаузом испрати сваки поен како домаће екипе тако и гостију.

Тренер ОК Мокра Гора Горан Радуловић, био је задовољан игром својих играчица.

“Напорно тренирамо свакодневно и спремамо се темељно за сваки меч, али знајући колико тензија носи дерби,

потрудили смо се да радимо још јаче и боље, што је резултирало на крају победом која нам пуно значи у наставку такмичења, јер следећег викенда идемо на гостовање квалитетној и јакој екипи у Бајиној Башти”, истакао је Радуловић и захвалио се публици и домаћину на фер и спортском дочеку и навијању.

Екипа ОК Мокре Горе већ 20 година представља синоним за успех и доминацију у сфери женској спорта и то као најуспешнији женски клуб на Косову и Метохији, што потврђују и у овој сезони, надајући се да ће уз квалитетан рад играчица и тренера тако бити и у будућности.

Јована Цветнић

Подели на: