Најновије вести

Легендарни српски фудбалер Дејан Станковић у посети Лепосавићу

Поводом оржавања традиционалног турнира у малом фудбалу „Пријатељство 2019“ у Лепосавићу, који се ове године одржава 47. пут по реду, у организацији Спортског футсал удружења „Лепосавић 2018“, у сарадњи са Спортско-туристичком организацијом, а под покровитељством општине Лепосавић, најсевернију српску општину на Косову и Метохији данас ће посетити један од најбољих српских фудбалера свих времена, прослављени репрезентативац, Дејан Станковић.

 

Председник општине Лепосавић Зоран Тодић са сарадницима, приредиће пријем славном спортисти у згради Општине, са почетком у 20 часова, коме ће присуствовати и помоћник директора Владине Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић.

По завршетку пријема, планиран је обилазак храма Светог Василија Острошког у Лепосавићу, а након тога на терену Основне школе „Лепосавић“ присутнима ће се обратити Дејан Станковић и представник Владине Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић. По завршетку обраћања, легендарни српски фудбалер имаће прилику да у друштву општинског руководства и представника Канцеларије за КиМ, на опште задовољство учесника и посетиоца турнира, присуствује одигравању утакмице на спортском терену.

Подели на: