Најновије вести

„Делије“ за малишане у општини Грачаница

Председник општине Грачаница Срђан Поповић примио је данас представнике Фондације „Делије“ који ће традиционално и ове године најмлађима са територије наше општине поделити пакетиће, лаптопове, таблет рачунаре и телефоне као и новац за 16 малишана из социјално угрожених породица.

 

Представници Фондације предвођени Љубомиром Крлетом Станковићем стигли су у Грачаницу где ће поделити 2000 пакетића деци предшколског и нижег школског узраста. Осим новогодишњих пакетића “Делије” су обезбедиле преко 20 лаптопова таблет рачунара и телефона као и новчану помоћ од по 500 евра за 16 малишана из социјално угрожених породица.

Председник општине Грачаница данас је примио представнике Фондације, уручио им захвалнице за допринос и помоћ коју пружају деци са територије општине Грачаница.

„Сваке године Фондација “Делије” обрадује наше малишане. Ја желим да им се у њихово име захвалим. Задовољство је имати овакве људе уз себе и верујем да наш народ са оваквим акцијама види да није сам. Сви ови људи из Фондације “Делије” марљиво раде током целе године и пажљиво осмишљавају на који начин могу да помогну нашем народу. Ове године као и претходних поред новогодишњих пакетића наше малишане ће обрадовати и са новим телефонима и лаптоповима. Надам се да ће се ова акција наставити а оно што сам добио као уверавање након разговора који сам имао са представницима Фондације јесте да они ове акције планирају дугорочније што је доказ да наш народ у будућности неће бити сам“, казао је Поповић.

Већ неколико година уназад Фондација „Делије“ донира пакетиће и помоћ за децу на Косову. Осим, сада већ традиционалне поделе новогодишњих пакетића, “Делије” су учествовале и многим хуманитарним акцијама којима су помогле бројне здравствене установе и породице на територији општине Грачаница.

Подели на: