Најновије вести

Ђурић: Васкршње празнике провести на начин који је примерен тренутку

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић, у изјави датој ТВ Мост у Звечану, обратио се грађанима рекавши да су наредни дани преломни у борби против Ковида 19.

 

Позивам све наше грађане на Косову и Метохији да се доследно и стриктно придржавају двадесетчетворочасовне забране изласка и да се придржавају свих осталих мера које прописују кризни штабови, на челу са нашим градоначелницима на терену”, рекао је Ђурић.

Посебно је нагасио да у периоду Васкршњих празника треба остати у својим кућама.

“То је једини начин да заштитимо животе наших најмилијих и да осигурамо да сви заједно изнесемо победу над злом, корона вирусом, које је снашло читаву људску цивилизацију а не само наш народ”.

Марко Ђурић је још једном истакао да је свако од нас на линији фронта у борби од коронавируса.

“Свако од нас има свој ратни распоред а тај ратни распоред гласи овако ОСТАНИ КОД КУЋЕ! Због тога позивам све наше људе да за Васкршње празнике и молитву и дружење спроведу на начин који је примерен тренутку и који ће заштитити наше најмилије, а то значи останком код куће”, поручио је Ђурић.

Ђуриђ је изразио уверење да ће мо из овога изаћи сви живи, здрави и весели.

“Када ово прође умећемо да обележимо наше празнике а сада је тренутак за одговорност и озбиљност. Уверен сам у то да ће мо показати храброст, које нам није мањкало ни у тежим тренуцима, тако што ће мо се придржавати мера. Уверен сам да ће мо ово превазићи. Поздрављам вас све честитајући вам предстојеће празнике. Живела Србија! Живи и здрави бии!”, рекао је на крају обраћања грађанима Косова и Метохије Марко Ђурић.

Подели на: