Најновије вести

Отворен хуманитарни новогодишњи базар за Дарију Антовић

Хуманитарни новогодишњи базар за Дарију Антовић отворен је у 12 часова у шеталишној зони у Косовској Митровици.

 

Базар је организован на иницијативу студената као и омладине Косовске Митровице а посетиоци су у прилици да куповином изложених предмета учествују у прикупљању средстава за лечење и неопходну терапију.

На штандовима се могу наћи производи домаће радиности, новогодишњи украси и пакетићи, играчке, домаћи производи као и разне врсте домаћих вина, а сав новац од продаје биће уплаћен на Даријин рачун.

 

Организатори су се потрудили да базар буде занимљивог карактера а најмлађи посетиоци су били у прилици да се сликају и са својим најомиљенијим јунацима као што су Мини и Мики Маус.

Учесница базара Весна Столић каже да је наше мало нечије много и позвала људе добре воље да дођу и дају свој допринос.

„Наше мало је нечије много и ово ће да помогне да Дарија опет има осмех на лицу. Захвалила бих се овим хуманим и вредним девојкама које су се организовале и вољне су да помогну, као и људима који су дошли како би указали свој вид подршке.“ рекла је Столић.

Дарија болује од церебралне парализе и епилепсије а потребне су јој многе хируршке интервенције и константна физикална рехабилитација.

Из организације напомињу да ово није последњи хуманитарни базар и да ће се одржавање наставити и у будућности, како би се средства за Даријино лечење што пре прикупила.

Подели на: