Најновије вести

Поклон таблета и пакетића деци са посебним потребама

Амбасадор Уједињеног краљевства на Косову, Николас Абот и представници УНИЦФ-а посетили Зубин Поток

 

 

Амбасадор Уједињеног Краљевства на Косову Николас Абот и представници УНИЦЕФ посетили су данас општину Зубин Поток, како би поделили новогодишње поклоне – таблет рачунаре деци са посебним потребама у овој општини.
У Дому културе “Стари Колашин” и просторијама удружења “Подржи ме” у Зубином Потоку таблет рачунаре су деци уручили амбасадор Абот, представница УНИЦЕФ Лариса Брун и представници ПО општине Зубин Поток Мирјана Вучетић и Немања Јакшић.
Председник ПО општине Зубин Поток Срђан Вуловић истакао је задовољство због посете амбасадора Уједињеног Краљевства општини Зубин Поток, нарочито због повода посете и радости која се видела на лицима деце, нагласивши да је увек и једино исправно улагати у њихово образовање, јер они представљају нашу будућност.
Абот је искористио прилику да поразговара са родитељима и децом, али и да обиђе Дом културе “Стари Колашин” и ОШ “Јован Цвијић” и упозна се са радом ових установа. Основној школи “Јован Цвијић” додељена је донација у виду средстава за хигијену која су неопходна у овом времену борбе против вируса корона.
С.Ђ.

Подели на: