Најновије вести

Помоћ свим угроженим породицама

Председник општине Ново Брдо Светислав Ивановић најавио

 

Председник општине Ново Брдо Светислав Ивановић уз подршку епархијске ( Епархија Рашко призренска ) посетио је у уторак 24.марта неколико ромских породица у селу Бостану на територији поменуте општине и поделио им пакете са прехрамбеним нармирницмаа , средства за хигијену и дезинфекциона средства.

Ивановић је том приликом нагласио да је општина спремна да помогне свим угроженим домаћинствима на њеној територији око набавке лекова, и хране. Додао је да је протеклих дана било више зазтева од стране грађана за ову врсту пмоћи. Он је нагласо да општина неће дозолити да ико остане гладан и без основних животних намринрица. Ивановић је истовремено позвао грађане да остану у својим кућама и поштују мере које се односе на спречавање ширења корона вируса, јер како је рекао „само заједничким снагама и одговорним понашањем може се победити и превазићи актуелни изазов који је пред целим светом, укључујући и Ново Брдо, поставила епидемија корона вируса“.

-У овом тренутку морамо бити солидарни и помагати се моеђусобно, како би сви заједно превазишли ову тешку ситуацију. Наш циљ је да помогнемо свима којима је наша помоћ потребна како би на тај начи осигурали да грађани остану у својим кућама и тиме смањимо могућност шиења инфекције.-казао је поред остало Ивановић.

С.И.

Подели на: