Најновије вести

Позив и на хумани чин

Уприличена изложба полазника дечјег атељеа Камелеон у Лепосавићу

 

Поред изложбе било је организовано и прикупљање средства за лечење болесне деце Вуксана и Дарије уплатом смс поруке.
Лепосавић, 21. Децембра- На црквени празник Детињци у Лепосавићу је организована изложба дечјих радова полазника ликовног атељеа Камелеон,којим руководи ликовни уметник Весна Секулић. Деца која су показала интересовање за цртање и неки вид ликовног израза сабрала су своје радове и сви присутни у просторијама Тржног центра у Лепосавићу могли су да погледају ову њихову прву изложбу. Али како се хуманист учи од малих ногу, баш на празник Детињци у оквиру ове ликовне манифестације организовано је и прикупљања средстава за оболелу децу са овог подручја Дарију и Вуксана. Ових хуманим чином уплатом смс поруке за њихово лечење, такодје је подстакнуто једно добро дело , да помажемо једни друге у тешким тренуцима.
Изложба под називом’’Нова лица- нове године’’, има симболично значење, наговештај доласка неких бољих времена за живот, како би смо што пре превазишли ово тешко време бриге о свом здрављу и како да се заштитимо од заразе. Дечји радови, шарени и маштовити наговештавају радост живљења и боље време у годинама које долазе.
Гости на овој манифестацији, који су и музички допринели атмосфери догадјаја, наступомна виолини представили су Марта Савић и Божидар Тодић. В.В.

Подели на: