Најновије вести

Тодосијевић посетио Удружење родитеља “Подржи ме” и малишанима уручио новогодишње пакетиће

У сусрет новогодишњим и божићним празницима, Председник Привременог органа општине Звечан, Иван Тодосијевић са руководиоцем друштвених делатности Љиљаном Аксентијевићем, посетио је удружење родитеља „Подржи ме“ како би уручио новогодишње пакетиће деци и младима са сметњама у развоју, са подручја општине Звечан.

 

 

Ивана Ракић председница удружења родитеља „Подржи ме“ захвалила се Председнику Привременог органа општине Звечан Ивану Тодосијевићу на свесрдној помоћи која је још једна у низу.

Након поделе пакетића Председник Привременог органа општине Звечан Иван Тодосијевић пожелео је деци и њиховим родитељима пуно здравља и среће у Новој години и да не скидају осмех са лица, додавши да је општина Звечан од самог почетка подршка овом удружењу и да ће у будућности наставити сарадњу са удружењем у складу са могућностима.

Ракићева је на крају уручила председнику захвалницу за разумевање и несебичну подршку деце и младих са потешкоћама у развоју .

Захвалницу је такође уручила и руководиоцу друштвених делатности Љиљани Аксентијевић за њену несебичну хуманост и сарадњу са удружењем кроз доделу донације за децу и младе са потешкоћама у развоју.

 

Подели на: