Најновије вести

Влада Републике Српске донираће 10 000 КМ за изградњу дневног центра “Подржи ме”

Одбору за помоћ Косову и Метохији Влада Републике Српске донираће 10 000 КМ за изградњу дневног центра “Подржи ме-9.јануар” у Косовској Митровици за децу и младе са потешкоћама у развоју на Косову и Метохији.

 

 

Након донације кабинета председнице РС Жељке Цвијановић од 10 000 КМ, прошлогодишње донације од 20 000 КМ Влада Републике Српске уз све економске и привредне проблеме поводом пандемије која је захватила цели свет, по својим могућностима Кабинет премијера Радована Вишковића помаже и ове године са 10 000 КМ”, каже предсједник Одбора Милорад Арлов.

Овом донацијом износ који недостаје за завршетак смањен је на 65 000 евра.

“У току је хуманитарна акција до 31.октобта путем броја 1412 Телекома Српске и акција преко основних и средњих школа ОБРАДУЈМО ВАШЕ ВРШЊАКЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ чији су ученици из неколико школа Српске већ уплатили донације, а ова акција траје до краја 2020.године”, каже Арлов.

Он захваљује свима који су помогли својим донацијама и позивам све да по могућностима помогну и донирају а свако ко жели да помогне једном конвертибилном марком може да позове број 1412 до краја октобра, наводи се у саопштењу предсједника Одбора Милорада Арлова.

Подели на: