среда, 22. септембра 2021. | 10:45

Објекат комплетно завршен

Завршена реконструкција зграде општине у Лепосавићу. Након дужег периода од почетка радова и застоја у реализацији посла, објекат зграде општине је завршен.

 

Реконструкција зграде Скупштине општине Лепосавић је завршена и сада је предата на коришћење запосленима у овој установи. Недостатак простора у постојећој згради био је евидентан годинама, а реконструкција зграде почела је још пре две године, али након краћег периода , колико су извођени радови, градња је стала. Прошле јесени радови на овом објекту су започети. Дозидана су два спрата на постојећој згради тако да се добило на простору скоро колико је и био стари део зграде.

– Нова, надограђена зграда Скупштине општине Лепосавић, која се налази на централном тргу у Лепосавићу, сада је комплетно завршена. У архитектонском смислу, објекат је добио још два спрата на постојећој конструкцији, а уређена је и спољаност зграде уградњом нове фаседе , тако да се добио један модеран и функционалан објекат, каже Зоран Тодић, председник Привременог органа општине Лепосавић.

У просторном смису квадратура зграде је дуплирана, тако да ће омогућити квалитетнији рад у новим просторијама свима запосленима. У току су радови на чишћењу просторија и финалном дотеривању и опремању, како би у потпуности биле спремне за рад.

В. В.
Подели на: