Најновије вести

Гимназији у Косовској Митровици вредна донација

У оквиру сарадње школа Гимназију у Косовској Митровици посетила је делегација средње школе „Лукијан Мушицки” из Темерина и ученицима и запосленима даровала вредне поклоне. Лап топ, компјутер и канцеларијски прибор помоћи ће раду школе.

 

Ова вредна донација свакако је од великог значаја за ученике и професоре Гимназије у Косовској Митровици и много ће им помоћи у даљем таду, али више од поклона им значи подршка пријатеља.

“Захвални смо им што сарађују са нама, што се интересују за нашу ситуацију, осећају да смо пријатељи, и ми и они. Хтели су да дођу и донесу поклоне из њиховог града, тако да смо јако задовољни што имају разумевања за нас и што ћемо да сарађујемо и у наредном периоду”, каже за ТВ Мост Слободан Михајловић, директор Гимназије Косовска Митровица.

Делегација братске школе “Лукијан Мушицки” из Темерина први пут је у посети Гимназији у Косовској Митровици, али како кажу надају се дуговечној и успешној сарадњи.

“Знамо где живите, где радите, знамо у каквим условима функционишу, бораве и раде наставници, ученици и сви запослени овде у Косовској Митровици тако да смо организовали мини хуманитарну акцију која ће надам се бити и даље реализована. Учествовали су ученици и наставници, Општина Темерин, Јавно комунално предузеће, Туристичка агенција”, рекао је Миломир Радић, директор школе „Лукијан Мушицки“ Темерин.

Током боравка на северу КиМ гости из Темерина ће обићи манастире Бањска и Дубоки Поток и језеро Газиводе.

Подели на: