Најновије вести

Ђурић: СзС неће победити пристојну Србију

 

Поводом покушаја упада лидера Савеза за Србију у Стари двор, реаговао је потпредседник ГО СНС-а, Марко Ђурић.

Марко Ђурић је поручио да лидери Савеза за Србију, са својим фалангистима и моторним тестерама, никада неће победити пристојну Србију.

У изјави достављеној медијима, Ђурић је казао да њихови екстремисти никада неће бити јачи од стотина хиљада добродушних и вредних људи који политику председника Александра Вучића подржавају зато што су одговорни према својој будућности и будућности своје земље.

Упозорио је да најава Вука Јеремића о “радикализацији” протеста опозиције потврђује ко је највећи проповедник насиља у Србији, и каква је намера оних који силом упадају у институције, подижу барикаде на улицама Беорада и перманентно у друштву стварају атмосферу конфликта.

“Нека се не надају да ће им бити дозвољено да тероришу суграђане, да блокирају институције и саобраћајнице по Србији, или да камионима газе српске полицајце, онако како су то недавно желели да учине усред Београда”, истакао је Ђурић.

Ђурић је још једном поручио лидерима Савеза за Србију да мањини, колико год бучна и агресивна она била, неће бити дозвољено да злоставља пристојну већину.

Подели на: