Најновије вести

Поклони за велику и срећну породицу

Александар Спирић и Славко Симић уручили поклоне породици Вуковић са деветоро деце у Косовској Митровици

 

П Председник Привременог органа општине Косовска Митровица Александар Спирић и начелник Косовско-митровачког управног округа Славко Симић уручили су данас, уторак 31. децембра, породици Далибора и Ане Вуковић са деветоро деце новогодишње пакетиће.

„Данас смо обишли породицу Вуковић која је најпоноснија у Косовској Митровици. Лепота и радост која се налазе у овом дому је пример да треба да се бавимо правим вредностима где се кроз осмехе показује и љубав и топлина и да требамо да помажемо једни другима“ рекао је Спирић.

Привремени орган Општине Косовска Митровица је обезбедио и новчану надокнаду односно стипендију за 2020. годину у износу од 30.000 динара месечно.

Начелник Косовско-митровачког округа Славко Симић да породица Вуковић има своју будућност као и да су они највећа вредност Косовске Митровице.

„Вуковићи су породица која има своју будућност и са њима ту будућност има и наша држава Србија. Они су понос и наше највеће богатство које има Косовска Митровица и наравно пример свима нама који живимо у овим тешким временима и тешким околностима, како се ствара јака, снажна и здрава породица. Ово су фини и добри малишани који имају свој пут и иду напред и наравно сви заједно треба да будемо уз њих и покажемо колико нам је стало до сваког детета, сваког домаћинства и колико нам је стало до њихове будућности“ рекао је Симић.

Далибор и Ана Вуковић, пар са деветоро деце се захвалио на поклонима и подршци и истакли да су се малишани обрадовали поклонима.

З. Влашковић

 

Подели на: