Најновије вести

Д.о.о. РАД 028 Звечан донирао 5.000 евра за изградњу Дневног центра “Подржи ме”

Д.о.о. РАД 028 из Звечана донирао 5.000 евра за изградњу Дневног центра”Подржи ме” у Косовској Митровици, саопштено је из Одбора за помоћ Косову и Метохији из Републике Српске.

 

“Уз донације градова и општина, предузећа и хуманих људи из Републике Српске ово је уз Телеком Србије д.о.о Косовска Митровица друго предузеће са Косова и Метохије које је подржало изградњу првог дневног центра намијењеног за 139 деце и младих са потешкоћама у развоју из Удружења родитеља “Подржи ме” Косовска Митровица. Хвала власницима д.о.о РАД 028 у име Одбора и удружења родитеља Подржи ме на овако дивном хуманом гесту. Хвала што сте стали иза наше хумане идеје да овој деци и младима са посебним потребама поклонимо овај центар, њихову другу кућу”, наводи се у саопштењу.

Камен темељац положен је 26. јуна на, како истичу, други рођендан овог дивног удружења које има изузетне резултате и бори се свим силама за своје чланове, за њихово место у друштву и под сунцем.

“За пројекат од 631 м2 вредан 280.000 евра до сад са овом донацијом сакупили смо 90.000 евра или скоро трећину. Од тих средстава смо обезбедили земљиште за градњу и израду пројекта. Чекамо грађевинску дозволу, надамо се да ћемо је брзо добити за овај хумани пројекат. Да ће сви имати слуха и морала да овој пројекат што пре васкрсне. Хвала свим људима који су стали иза нас, наше идеје јер желимо ово поклонити Косовској Митровици, северу и целом Косову и Метохији. Сада већ можемо бити сигурни да ћемо га до краја године бар под кров ставити. Очекујемо помоћ целе Републике Српске, владе Републике Српске, Канцеларије за Косово и Метохију, свих хуманих људи да дамо овој деци и младима други дом. Хвала свима! Кад га изградимо као да смо манастир саградили!”, наведено је у саопштењу.

Подели на: