Најновије вести

Дарко Димитријевић нови председник УНС-а на Косову

Саопштење УНС а на Косову

 

 

Чланови Удружења новинара на Косову данас су у Грачаници за председника изабрали уредника Радија Гораждевац из Гораждевца код Пећи Дарка Димитријевића, каже се у саопштењу огранка УНС-а на Косову.
На Изборној скупштини огранка УНС-а на Косову и Метохији изабран је и Извршни одбор чији су чланови уз новог председника Дарка Димитријевића новинарка РТВ КиМ Зорица Воргучић, новинарка РТВ Пулс из Шилова Маја Миленковић, новинарке приштинског Јединства Верица Вукојевић и Оливера Радић, уредница Радија Косовска Митровица Маја Фићовић и новинар РТВ Грачаница Зоран Бабовић.
Дарко Димитријевић рођен је 5. фебруара 1984. године у Пећи. Дипломирани је новинар. Од 2005. године је главни и одговорни уредник Радија Гораждевац. Један је од оснивача Косовске Медијске Асоцијације (КОСМА), у којој је од 2008. до 2014. године био је председник управног одбора. Извештава за косовске медије а текстове је објављивао и у Политици.
Добитник је УНС-ове награде “Димитрије Давидовић” за уређивање и награде Вечерњих новости за новинарску храброст “Милан Пантић”.
С.Ђ.

 

Подели на: