четвртак, 25. фебруара 2021. | 11:51

Деца Хан Пијеска и Косова и Метохије заједно на летовању

Пројекат Одбора за помоћ Косову и Метохији и Републике Српске “Спојимо децу Косова и Метохије и Републике Српске” сваким даном све више показује колико је вредан, квалитетан и успешан, колико повезује Србе и српску децу са Косова и Метохије и Републике Српске.

 

Деца из Хан Пијеска која су угостила децу са Косова и Метохије отпутоваће на заједничко бесплатно летовање у Грчку од 12. до 25. августа. Летовање су обезбедили донатор из Грчке и Канцеларија за Косово и Метохију у Влади Србије, рекао је председник Одбора за помоћ Србима Космета Милорад Арлов.

Он је навео да ће на одмор у близини Атине отићи 20 до 25 деце.

“На нама је да захвалимо донатору из Грчке и Канцеларији за Косово и Метохију што цене овај пројекат, те још више продубљују пријатељство свих православних народа”, навео је Арлов.

Он је навео да ће ово постати традиција и део великог пројекта да сваке године деца из једног од градова и општина Српске која су прихватила децу са Космета буду награђена оваквим хуманим гестом донатора из Грчке и Канцеларије за Косово и Метохију у Влади Србије.

Арлов је још једном позвао све институције, локалне заједнице, кабинет председника Републике Српске, Владу Српске, предузећа и хумане људе да подрже пројекат изградње Дневног центра “Подржи ме” у Косовској Митровици за више од 130 деце и младих ометених у развоју из Удрушења родитеља “Подржи ме”.

Донације је могуће уплатити на Жиро рачун Одбора за помоћ Србима Космета 5551000034196445.

Подели на: