Најновије вести

Деца из општине Грачаница отпутовала на Гоч

Тридесетосморо деце са територије општине Грачаница отпутовало је јутрос на зимовање на Гочу, захваљујући Граду Краљеву, који је обезебедио смештај, и општини Грачаница која је обезбедила превоз.

 

 

На зимовање су отпутовали ученици од 5. до 8. разреда основних школа са територије наше општине. Они ће захваљујући градоначелнику Краљева др Предрагу Терзићу боравити на планини Гоч у истоименом Дечијем одмаралишу у периоду од 28. фебруара до 5. марта, а домаћин ће им бити ОШ „Живан Маричић“ из Жиче.

Превоз до Гоча обезбедила је Општина Грачаница, а децу на зимовање данас је испратила председница општине проф. др Љиљана Шубарић која им је пожелела срећан пут и леп одмор.

„Ово зимовање реализује се захваљујући сарадњи Општине Грачаница и Града Краљева који је овој деци, која живе у специфичним условима, обезбедио један леп одмор, који ће им сигурно значити. Искрено се надама да ће се ова сарадња наставити и наредних година“, казала је председница Шубарић.

Путовању су се највише обарадовала деца, која су на Гоч кренула у пратњи наставника.

„Чули смо да је протеклих дана падао снег, тако да се искрено надам да ћу научити да скијам, стекнем нове пријатеље и добро се забавим“, казала је за Анђела Аритоновић за сајт Општине Грачаница.

Подели на: