Најновије вести

Ђорђевић и Ђурић о помоћи породицама страдалих на КиМ

На иницијативу министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зорана Ђорђевића одржан је састанак са директором Канцеларије за КиМ Марком Ђурићем како би се разговарало о најбољим начинима за решавање проблема које имају породице киднапованих, несталих и убијених лица на Косову и Метохији.

 

Зоран Ђорђевић, након заједничке посете Удружењу породица киднапованих и убијених на КиМ са председником Александром Вучићем, рекао је да ће Министарство све учинити у оквиру својих надлежности како би породицама страдалих на КиМ пружило неопходну помоћ, али да све мора да буде урађено првенствено у договору и кроз заједничку сарадњу са Канцеларијом за КиМ.

“Желимо да породице страдалих на КиМ знају да Влада Србије мисли на њих и да ће све учинити да, барем на неки начин, ублажи њихову бол и помогне им у оквиру могућности које имамо”, рекао је Ђорђевић, наводи се у саопштењу министарства.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић захвалио је министру Ђорђевићу на личном ангажовању у решавању проблема које имају породице страдалих на КиМ и истакао да Канцеларија улаже све напоре како би се исти решили, као и да ће уз сарадњу са Министарством успех у томе бити много бржи и бољи.

Подели на: