Најновије вести

Ђурић: Инострани луткари пробудили марионете

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Марко Ђурић оштро је данас одбацио предлог бившег председничког кандидата Саше Јанковића да Србија без формалног признања прихвати чланство Косова у свим међународним организацијама, уз екстериторијалност српских цркава и манастира.

 

Чињеница да су инострани луткари пробудили све своје успаване марионете, укључујући заборављеног Сашу Јанковића, како би са свих фронтова ударили на државни врх Србије, потврђује да нас не чекају лаки дани када је реч о Косову и Метохији”, навео је Ђурић у саопштењу за јавност.
Он је истакао да је “то што је Србија и даље у игри борећи се за своју јужну покрајину искључиво заслуга председника Александра Вучића и његовог тима”.
“Очекивано је то што ће лутке на концу попут Саше Јанковића навијати против Вучића и Србије, а за самопроглашено Косово, јер за то су издашно мотивисани, али грађани Србије ће, уверен сам, знати да препознају ко се истински бори за наше државне и националне интересе”, навео је Ђурић.
Он је нагласио да ће “Србија предвођена председником Вучићем наставити да брани своју будућност, али и своје достојанство, јер то је српски начин и дуг према нашим прецима, али и обавеза према нашим потомцима”.

Подели на: