Најновије вести

Ђурић реаговао на вређање Ђоковића

Представник Приштине Ђоковићу: Остајеш примитивац, заостао и обичан балкански националиста и шовиниста

 

Софија – Представник Приштине у Бугарској Едон Цана коментарисао је на Твитеру начин на који су српски тенисери прославили победу на АТП купу у Аустралији.

“Након војног марша, наставили су са Косовом. Можеш бити АТП победник, али остајеш примитивац, заостао и обичан балкански националиста и шовиниста. Није случајно што је Новак Ђоковић најмање вољен тениски шампион у историји”, написао је Цана.Српски тенисери победили су у недељу на АТП купу у Аустралији, а победу су прославили певајући “Марш на Дрину” и “Видовдан”.

Реаговао је директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић који је оценио да је мржња коју је према спортисти показао представник Приштине у Бугарској Едон Цана, открива карактер оних који је испољавају.

“Новаку Ђоковићу, који потиче са Косова и Метохије, желе да забране да се поноси својим пореклом само зато што је Србин. Мржња према спортисти који је показао да не подноси мржњу, шовинизам и границе међу људима најбоље открива карактер оних који је испољавају”, написао је Ђурић на Твитеру.

Подели на: