Ђурић: Специјални рат Приштине против Срба

Хајка на функционере Српске листе део је специјалног рата којим Приштина међу Србима на северу Косова и Метохије настоји да створи утисак да немају никакву системску заштиту, и да је њихов глас неважан, јер искључиву моћ одлучивања на самопроглашеном Косову имају Албанци и њихова УЧК “елита”.

 

Налог за хапшење Милана Радојичића и оптужница против Ивана Тодосијевића је порука Србима да је сваки њихов отпор безнадежан, будући да самовољи Приштине не могу измаћи чак ни локални српски политички лидери, наведено је у саопштењу директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића.

Поруком да је и приштинско правосуђе оружје у рукама пројекта потпуне албанске доминације на самопроглашеном Косову, Србима се сугерише да се сваки од њих може наћи на удару једног таквог система и да за њих не важе никаква људска или демократска права.

Срби у нашој јужној покрајини, међутим, треба да знају да је Србија гарант њихове безбедности и достојанства и да ће се најодлучније одупрети настојањима да се успостави доминација и сраховлада Приштине у већински српским срединама на Косову и Метохији.

Србија ће, наглашавам још једном, наћи начин да заштити наше људе на Косову и Метохији, јер нико не може да их натера ни да напусте своја огњишта, ни да буду Косовари а не Срби.

Подели на: