субота, 10. јуна 2023. | 02:40
Најновије вести

Ђурић: Уз Вучића милиони, а Јеремић ће остати сам

 

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да су председнику Србије Александру Вучићу “дани одбројани”, на шта је реаговао потпредседник Главног одбора Вучићеве владајуће Српске напредне странке (СНС) Марко Ђурић истичући да ће уз Вучића остати милиони грађана Србије, а уз Јеремића на крају “неће остати ни Ђилас, ни Мишковић, ни страни покровитељи”.

“Неизбежни суноврат и фијаско протеста иза којих стоји корумпирана политичка класа бившег режима, коју је народ већ једном отерао, неизбежни је судњи дан за политику Вука Јеремића”, навео је Ђурић у саопштењу за јавност.

Јеремићева политичка апокалипса, оценио је, почела је дебаклом на изборима, наставила се разоткривањем лоповске мреже која је финансирала његово политичко деловање и лажи у вези с пореклом новца у његовој богатој тајкунској каси.

“Невинашце које је ”само” било на власти тек 12 година, током којих је, о случајности, суноврат доживела и економија, и државне инситуције и одбрамбени потенцијали, и здравство, и просвета, и судство и државна територије”, рекао је Ђурић.

“Халалио је Јеремић и Црну Гору, а и Косово, које је лажну независност прогласило током његовог мандата, а онда им се он, да великоалбанска свадба не буде без мираза, нашао и прискочио у помоћ и мишљењем Међународног суда правде да их части за наш растанак и њихов састанак”, навео је Ђурић.

Он каже да је у још једној ствари Јеремић омануо – уз Вучића ће остати милиони грађана Србије, од тог броја и стотине хиљада српских напредњака.

“А уз Јеремића на крају неће остати ни Ђилас, ни Мишковић, ни страни покровитељи…Уз њега ће остати презир грађана Србије, који је највећа казна и најтеже бреме”, закључио је Ђурић.

Подели на: