Најновије вести

Грачаница: Додељена признања и награде најуспешнијим спортистима и ученицима

У спортском комплексу “Драган Џајић” у Грачаници одржана је церемонија доделе признања и спортских награда за најуспешније ученике и спортисте.

 

Општина Грачаница је обезбедила награде за најуспешније ученике основних и средњих школа као и спортисте и спортске клубове који су остварили запажене резултате током претходне године.

Захваливши се свим школам и тренерима што на један прави и достојанствен начин раде са децом председник Срђан Поповић истакао је да су деца наша будућност у коју треба улагати увек.

„Током целе године имали смо изузетну сарадњу са свим спортским кубовима и школама, тако да смо одлучили да наградимо све спортисте са наше општине. Ово је за нас веома битан догађај јер ће Општина и у будућности радити са децом где ћемо се потрудити да на једном вишем нивоу подржимо сва спортска удружења, све школе, сваког појединца који жели да се бави спортом јер пре свега ова деца и омладина су будућност наше општине“, казао је Поповић.

Општинска одељења за образовање и културу као и омладину и спорт обезбедили су награде за 182 деце, за осам школа и осам спортских удружења у општини Грачаница.

Подели на: