Најновије вести

Грађани на протесту испред општине Звечан бодрили Ђоковића у финалу  

Меч Новака Ђоковића у финалу против Каспера Руда пратили су и грађани окупљени у Звечану, који од 29. маја гандијевски протестују на овом месту не одустајући од захтева  да специјалне јединице полиције повуку и да се радницима омогући несметан повратак на радна места.

Грађани са којима смо разговарали већ на почетку меча веровали су у Нолетову победу.

Обзиром да је Новак наш Звечанац и да смо ми врло поносни на њега, радујемо се што је у финалу и радујемо се његовој победи. Е то сад што смо овде и на оваквом месту гледамо тај меч, то није нешто што нам иде на руку, нешто што смо желели. Али надамо се да ће се ово разрешити и да ћемо на крају моћи да славимо и Новакову и нашу победу- рекла нам Марија Оровић Јовановић.
Драгица Милидраговић је такође била убеђена у Новакову победу.
– Сигурно ће победити. То што гледамо на овом месту нисмо ми бирали. Што се тиче Новака подршка смо и ми њему али и он нама-  каже Драгица.
– Надамо се победи и пружамо му подршку из његовог Звечана и у овим тешким тренутцима за нас и наш народ.  Навијамо за Новака да победи јер је он наш највећи амбасадор у свету и на најбољи начин представља и Србију и Србе са Косова и Метохију- рекао нам је Иван Виријевић.
С.К.
Подели на: