Најновије вести

Градоначелник Звечана уручио вредну донацију Дому здравља Звечан

Општина Звечан наставља да обезбеђује опрему и побољшава услове рада у звечанском Дому здравља. Градоначелник Вучина Јанковић је данас уручио вредну донацију овој здравственој установи, а примио је директор Дома здравља у Звечану, др Иван Васић.

 

“Ми смо наставили да обезбеђујемо додатну опрему и побољшавамо услове за пружање адекватне примарне заштите у овој установи и овом приликом смо уручили директору Дома здравља у Звечану вредну медицинску опрему, два стерилизатора и један спирометар за потребе службе пулмологије.

Циљ нам је да ова здравствена установа по квалитету услуга превазиђе друге здравствене установе, а могу да кажем да смо на добром путу да то и остваримо. Наставићемо и убудуће да обезбеђујемо све што је овој здравственој установи потребно”, рекао је данас уручујући опрему, градоначелник Звечана Вучина Јанковић.

На донацији је захвалио и директорр Дома здравља др Иван Васић.

“Ово је само наставак успешне сарадње Дома здравља Звечан и тима градоначелника. Добили смо веома вредну опрему за службе гинекологије, стоматологије и пулмологије, два стерилизатора и спирометар. Захваљујем се још једном и желим наставак успешне сарадње на нивоу који је сада”, рекао је директор Васић.

Подели на: