Најновије вести

Градски челници Србима са КиМ: Београд је ваша кућа

Срби са Косова и Метохије који су пешачили до Београда како би присуствовали скупу “Будућност Србије – Александар Вучић” састали су се у петак у Београду са замеником градоначелника Гораном Весићем, помоћником градоначелника Александром Марковићем и чланом Градског већа Драгомиром Петронијевићем.

 

Они су Србима са КиМ поручили да је Београд њихова кућа и да су им у име свих Београђана захвални јер верују у Србију и председника Александра Вучића.

Важно је да у петак сви Срби покажу јединство како би председник на састанцима у Пекингу с председницима Кине и Русије Си Ђинпингом и Владимиром Путином, као и у Берлину на састанцима с немачком канцеларком Ангелом Меркел и председником Француске Емануелом Макроном заступао Србију с јасном поруком да иза његове политике стоји већинска Србија.

Како је саопштио градски Секретаријат за информисање, градски челници су навели да на тај начин сви помажу председнику Вучићу да се избори за интересе Србије.

“Најугроженији Срби на свету су на КиМ, и зато нико нема право њима да говори кога ће они подржавати. А Срби са Косова и Метохије подржавају Александра Вучића зато што се он бори за интересе нашег народа”, поручили су они, додаје се у саопштењу.

Подели на: