Најновије вести

Хуманитарни “Видовдански мото скуп”

У оквиру обележавања Видовдана у Косовској Митровици

 

У суботу вече, 25. јуна, на плочи код Техничке школе у Косовској МИтровици, пред пар хиљада посетиоца са севера Космета и других крајева, одржан је први “Видовдански мото скуп“ у организацији Мото клуба „Газиместан“.
Централни део манифестације био је музички програм који је почео од 19 сати наступом локалних музичара ДЈ Јое и Контра бенда из Штрпца а онда је наступила нишка рок група Кербер.
“Видовдански Мото скуп”, са више од 130 моториста из Србије и Републике Српске, је био хуманитарног карактера, па су на неколико места биле постављене кутије у којима се сакупљао новац који ће бити дат Лазару и Божидару Радосављевић из села Улије код Лепосавића.
Браћа Радосављевић су се накратко појавила на бини и поздравила окупљене.
-Веома смо поносни што смо дошли да свирамо уочи Видовдана у Косовској Митровици. Лепо је и што је концерт хуманитарног карактера. Има доста бајкера и публике и биће добар провод. Музика је та која нас све спаја и окупља – рекао је уочи концерта – вођа Кербера Горан Шепа Гале — вокал.
Организацију ове манифестације помогла је Канцеларија за Косово и Метохију, локалне самоуправе са севера Косова и Метохије и многобројни поједина.

Текст и фотографије : Зоран Влашковић

Подели на: