Најновије вести

Једна од тема економија и нова радна места

Поповић разговарао са народним посланицима Скупштине Србије

 

Председник општине Грачаница Срђан Поповић састао се са народним посланицима Скупштине Републике Србије са Косова и Метохије, Данијелом Вујичић и Љубомиром Марићем, које је упознао са актуелним пројектима и будућим плановима локалне самоуправе.
Поповић је са гостима разговарао о планираним инфраструктурним пројектима, пре свега о почетку изградње нове Предшколске установе у Грачаници.
Народни посланици у Скупштини Републике Србије са КиМ истакли су да их радује почетак још једног великог пројекта у општини Грачаница, јер такви и слични пројекти доприносе развоју локалне самоуправе на задовољство и добробит свих грађана.
Поповић је са посланицима разговарао и о економским темама, највише о могућностима за отварање нових радних места, али и другим важним питањима од значаја за народ који овде живи.
Посланици Вујичић и Марић истакли су и да су својом посетом и разговором са председником општине Грачаница желели да дају подршку руководству ове локалне самоуправе које се труди и ради за бољу будућност својих грађана.

М.Ч.

Подели на: