Најновије вести

Канцеларија за КиМ даривала прворођене бебе

Канцеларија за Косово и Метохију у сарадњи са привременим органима Косовска Митровица и Приштина са седиштем у Грачаници даровала је данас прворођене бебе у новој 2022. години.

 

 

Кристина Крстић из Доње Гуштерице на свет је донела здравог дечака у Грачаници, а представници Канцеларије за КиМ и председник Привременог органа Новак Живић уручили су јој новчани поклон у износу од 100.000 динара, као и пакет помоћи за прве бебине дане.

Живић је родитељима пренео поздраве директора Канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића и истакао да ће држава Србија и Канцеларија за Косово и Метохију увек бити уз свој народ на КиМ.

Подршку и поклон у виду беби пакета и нових колица прворођеном дечаку у Косовској Митровици у своје и име директора Канцеларије за КиМ Петра Петковића пренео је председник Привременог органа општине Косовска Митровица Александар Спирић.
Он је истакао да и данашњи дан показује дух тимског рада и заједничког прегнућа директора Канцеларије за КиМ и Привременог органа у помоћи српском народу у покрајини.

Подели на: