Најновије вести

Канцеларија за КиМ: Волонтерске акције генералног уређењa

Након успешне реализације волонтерске акције генералног чишћења свих здравствених установа у српским срединама на КиМ, Канцеларија за Косово и Метохију данас је организовала акцију генералног чишћења и уређења свих школских и предшколских установа у српским срединама у покрајини.

 

Помоћница директора Канцеларије за Косово и Метохију Светлана Миладинов каже да је циљ ове акције да се спремно дочека почетак нове школске године и да наша деца бораве у чистијој и здравијој радној средини. Овакве акктивности ће се убудуће спроводити једном месечно, уз редовно одржавање.

“Бринући о чистој и уређеној животној средини на простору Косова и Метохије, ми бринемо о здрављу наших најмлађих и дајемо пример на који начин треба да се односе према својој домовини, да је чувају, одржавају, воле и негују јер ће ту градити своју будућност”, истиче Миладинов и додаје да је Канцеларија за Косово и Метохију у процесу куповине и нових пећи за све школске установе на простору Косовског Поморавља, како би наша деца имала квалитетнији огрев али и здравији и чистији ваздух, каже у саопштењу Канцеларија за КиМ.

Подели на: