Најновије вести

Косовска Митровица: Гимназијалци организују хуманитарну акцију поводом 20.децембра Дана солидарности

Поводом 20. децембра Међународног Дана солидарности, ученици митровачке Гимназије у сарадњи са својим наставницима организују хуманитарно- солидарну акцију.

 

Акција је организована да би прикупили што више кондиторских производа и формирали новогодишње пакетиће за децу у српским срединама у окружењу на Косову и Метохији. Од 15.децембра су у акцију укључени гимназијалци који су већ показали своју хуманост и велико срце и прикупили одређену количину слатких и сланих производа, рекла нам је директорица Гимназије Ивана Миленковић.

“Акцију настављамо у понедељак, направили смо кутије где прикупљамо и даље и позивамо све трговине у граду, као и људе добре воље да дођу од 12 и 30 у просторије Гимназије и донесу прилог”, додала је Миленковић.

Рекла је да ће пакетиће , које ће паковати ученици гимназије донирати Предшколској установи и Основној школи у селу Бање у општини Србица, и још једном позвала све који желе, да се прикључе акцији “Пакетић на дар” и тако подрже хуманост Гимназијалаца на делу.

Подели на: