Најновије вести

Косовска Митровица: Горући проблеми не могу бити решавани без Републике Србије

Косовско-митровачки округ издао је саопштење у којем се каже да горући проблеми српског становништва у јужној српској покрајини не могу бити решавани без ангажовања државе Србије.

 

 

Влада Републике Србије, преко своје Канцеларије за Косово и Метохију, уз велику подршку и ангажовање председника Републике Александра Вучића свакодневно на терену доказују своје присуство и бригу за наш народ, наводи се у саопштењу и додаје да:

У прилог томе говоре резултати и подаци о вишегодишњој континуираној стамбеној изградњи, помоћи у грађевинском материјалу и бројним новчаним и другим хуманитарним помоћима у пољопривреди и пољопривредној механизацији.

Владина Канцеларија за Косово и Метохију непрекидно сарађује са локалним самоуправама и другим државим органима Републике Србије на Косову и Метохији. Косовскомитровачки управни округ је такође укључен у решавање свих проблема наших суграђана. Начелник округа Славко Симић се труди да приликом пријема странака у свом кабинету сваком нашем грађанину посвети довољно времена и пажње и да у оквиру надлежности пружи потребну помоћ онима којима је потребна, истиче се у саопштењу.

 

Подели на: