Најновије вести

Козарев и Вуловић: У недељу сви као један

Мештани планинских села у општини Зубин Поток, окупили су се у Црепуљи, како би кандидата Српске Листе за председника општине, Срђана Вуловића и заменика директора Канцеларије за КИМ Душана Козарева упознали са проблемима и чули планове за побољшање услова живота у овом крају.

 

Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Душан Козарев и кандидат Српске листе за градоначелника Зубиног Потока Срђан Вуловић позвали су данас мештане Јабуке, Дрена, Црепуље и Калудре да у што већем броју изађу на изборе, јер тако јачају позицију председника Александра Вучића у разговорима са Међународном заједницом и Приштином.

“Када је север Косова и Метохије у питању за ове четири општине у недељу ћемо масовношћу, непоколебљивошћу, чврстином исказати јасан став. И на тај начин показати да смо издржали и тежа времена од ових у којима смо сада и да је то недвосмислена подршка политици председника Вучића и да Срби као један настављају своју борбу за Косово и Метохију”, истакао је заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Душан Козарев

Мештани су упознали Вуловића са проблемима са којима се суочавају.

“Ово подручје је рубно, граничи се са општинама Србица и Исток. Народ је угрожен, осећа се несигурно, потребна им је помоћ у смислу покретања и побољшања пољопривреде и услова у којим народ живи на овим просторима. А то су пре свега путеви, електромрежа и остало што се њих тиче”, рекао је кандидат Српске листе за градоначелника Зубиног Потока Срђан Вуловић.

Мини фарме, Телевизија и сигурна кућа су само неки од пројеката које ће општина Зубин Поток реализовати уз помоћ државе Србије.

Подели на: