Најновије вести

КРИЗНИ ШТАБ ОПШТИНЕ КОСОВСКА МИТРОВИЦА: СТРОГО ПОШТОВАЊЕ МЕРА

Кризни штаб Општине Косовска Митровица аплеује на све грађане да се строго придржавају прописаних мера у циљу заштите од корона вируса.

 

„Епидемиолошка ситуација је веома неповољна, број оболелих расте из дана у дан, тако де је неопходно да очувамо здравствени систем својим одговорним понашањем. Сви који осете било какве симптоме, потребно је да се јаве ковид амбулантама надлежног Дома здравља, а контакти да остану код куће.
Једино тако можемо да сачувамо веома оптерећен здравстевни систем, и наше лекаре и медицинско особље. Одговорно и савесно понашање, ношење маске и поштовање физичке дистанце је крајње неопходно. Апелује се и на све власнике трговнских радњи, локала, кафића, фризерских и коземтичких салона, као и осталих услужних радњи да поштују меру безусловног ношења маски у затвореном простору. Авако друго понашање биће санкционисано од стране надлежних. Ово се односи и на све који пружају услуге превоза, пре свега такси возаче који су у обавези због малог простора у ауту да носе маске, као и сви путници“, наводи се у саопштењу Кризног штаба од понедељка.

Подели на: