Лап-топови Средњој школи „Григорије Божовић“

ГО Вождовац помаже братску општину Зубин Поток

Вождовац је издвојио средства да опреми информатички кабинет у овој школи са двадесет лаптопова, штампача и пројектора у вредности од 1,5 милиона динара
Председник Општине Вождовац Александар Савић посетио је Зубин Поток и средњој школи „Григорије Божовић“ донирао лаптопове, штампаче и пројекторе са пратећом опремом за кабинет информатике, у вредности од 1,5 милиона динара. Најмлађе мештане Ибарског Колашина обрадовао је слаткишима. Донација је реализована на основу потписаног Протокола о сарадњи између градских општина Града Београда и општина на територији Аутономне Покрајине Косова и Метохије.
Ивица Трифуновић директор средње школе „Григорије Божовић“ у Зубином Потоку захвалио се председнику Општине Вождовац Александру Савићу на посети и вредном поклону.”
‚‚Знамо да вам није лако, знамо да вам је тешко, али ево по споразуму који је потписала Канцеларија за КиМ са свим београдским општинама, Вождовац је издвојио скромна средства да опреми информатички кабинет у овој школи са двадесет лаптопова. Надам се да ћемо ову сарадњу проширити и даље”, закључио је председник Општине Вождовац Александар Савић.- У договору са председником Вуловићем око тога шта је потребно за општину Зубин Поток, и у наредном периоду општина Вождовац ће издвојити већа финансијска средства како би помогли пре свега останак и опстанак грађанима наше братске општине”, истакао је Савић и додао да помоћи, која је допремљена од општине Вождовац, не би било да нема одговорне политике председника Србије Александра Вучића који је обезбедио финансијску стабилност целе државе.
‚‚Поред ове помоћи много нам значи подршка јер знамо да нисмо сами”, казао је градоначелник Зубиног Потока Срђан Вуловић.Борислав Тајић помоћник директора Канцеларије за КиМ, рекао је да уз све напоре које чини Влада Републике Србије решавају текући проблеми. ,,Помоћ коју је Општина Вождовац донела допринеће унапређењу школског система а посебно раду са ученицима”, рекао је Тајић. Ова помоћ је само почетак сарадње две братске општине.
С.Ђ.

Подели на: