Најновије вести

Лепосавић: Представници менанџмента и Јединственог синдиката “Трепча” посетили рудник Бело Брдo

У погону Рудници и флотација “Трепча Копаоник” ради око 780 махом рудара, представници руководства и Јединственог синдиката Трепче посетили су Бело Брдо и запосленима честитали празник. Централна прослава и уручивање награда и признања биће организована у Звечану.

 

 

Представници менанџмента и Јединственог синдиката “Трепча” посетили су раднике рудника Бело Брдо и честитали им празник.

Заменик генералног директора „Трепче“ Стеван Божовић поздравио је рударе.

“Поштовани рудари, Срећно! Вама и вашим најмилијим желим пуно здравља, среће и да будете задовољни. Трепчино руководство поносно је на вас, на ваш рад, на ваше залагање. Захваљујући вама ми остварујемо добре финансијске и пословне резултате”, рекао је Божовић.

Директор рудника Бело Брдо Љубиша Даниловић истиче да се план производње остварује и да се плате рударима исплаћују на време. И он је рударима честитао празник уз жељу да у руднику зараде пензије.

“У овом руднику је рад отежан, услови су доста лоши, али су рудари задовољни. На северу Косова и Метохије ови рудници су стуб опстанка и останка на свом огњишту”,казао је Даниловић.

Услови рада у овом руднику су модернизовани, али нису адекватни јер се ради под земљом. Синдикат се труди да обезбеди све неопходно за очување здравља запослених.

“Част ми је да свим рударима честитам њихов празник са жељом да наставимо у овом тренду рада и пословања. И поред тешких услова у последње време запослено је доста младих рудара”, рекао је председник Јединственог синдиката рудника Бело Брдо Савко Томић.

У погону Рудници и флотација “Трепча” Лепосавић тренутно ради око 780 запослених.

Подели на: