Најновије вести

Лончар са директором Фајзера: Лек против ковида добијамо међу првима у свету

Министар здравља др Златибор Лончар разговарао је са регионалним директором компаније “Фајзер” Мухамедом Хамамом о детаљима потписаног уговора о куповини лека против коронавируса те компаније, динамици испоруке и о будућим модалитетима сарадње.

 

 

Уговор о набавци овог лека компаније “Фајзер” до сада су потписале САД, Аустралија, Велика Британија и још једна велика и важна земља – Србија. То најбоље говори о томе колико је данас Србија и све оно што смо током пандемије урадили, поштовано и цењено у свету”, истакао је министар здравља.

Директор “Фајзера” је истакао задовољство сарадњом са министром здравља и посебно нагласио посвећеност и чврсту опредељеност наше земље да се коронавирус стави под контролу и савлада, саопштило је Министарство здравља.

“Знам да сте до сада учинили веома много у циљу контроле епидемије, а Вашу посвећеност илуструје и то што смо се састали у веома кратком року и то током викенда. Радујем се даљој сарадњи и заједничким активностима у циљу окончања пандемије”, казао је Хамам.

Лончар је захвалио компанији “Фајзер” на сарадњи и нарочито на односу који имају према нашој земљи.

Подели на: