Најновије вести

На СО Звечан формиране Комисија за политику и финансије и Комисија за заједнице

На првој редовној седници скупштине општине Звечан у новом сазиву, одборници и градоначелник разговатрали су о текућим проблемима и решавању истих.

 

 

Поред формирања комисија за политику и финансије и за заједнице, на седници је представљен деветомесечни финансијски извештај.

Председавајући СО Звечан, Срђан Милосављевић рекао је да, како је на претходној и овој седници извршена верификација мандата, Скупштина ради у пуном саставу.

„Поред верификације мандата одборника, данас смо формирали И Комисију за политику и финансије и Комисију за заједнице. С озбиром да је Законом о локалној самоупрви предвиђено постојање ових комисија ми смо ту обавезу данас и извршили“, рекао је Милосављевић.

Градоначелник Звечана, доктор Драгиша Миловић упознат је са проблемима у општини, а неки су већ решени у корист грађана.

„У врло кратком року успели смо да санирамо квар и положимо нови кабл у дужини од 650 метара“, рекао је Миловић и захвалио се свима који су дали свој допринос у решавању проблема редовног снабдевања електричном енергијом, пре свега Канцеларији за Косово и Метохију која је обезбедила средства.

Градоначелник, Скупштина и одборници учиниће свеу наредном периоду како би се створили што бољи услови за живот свих грађана Звечана.

Подели на: