Најновије вести

Најбољи производи са овог подручја

У центру Лепосавића у згради Парохијског дома почела да ради нова продавница

 

У понуди је избор вина из манастира Сопоћани и Високих Дечана, домаћа ракија, млечни производи, воће и поврће и прерадјевине од њих.
На радост свих потрошача у центру Лепосавића , у згради Парохијског дома освештана је и отворена продавница која нуди производе са означеним географским пореклом из Епархије Рашко- Призренске и Косовсо- Метохијске, под називом Метох 2. У лепо уредјеном простору , љубазне продавачице Маја и Биса спремне су да услуже све потрошаче који желе да купе производе провереног квалитета и најбоље што се произведе на простору ове Епархије.
– Тек смо почели са радом и у прва два-три дана задовољни смо колико је интересовање потрошача и укупном продајом. Очекујемо да ће се понуда производа стално обогаћивати и нашим купцима са задовољством препоручујемо наше производе који су произведени на подручју Епархије Рашко –Призренске и Косовско- Метохијске, каже продавачица Маја.
А у понуди је пуномасни сир, сир у маслиновом уљу са додатком маслина, Манастирско бањско пиво, домаће ракије од шљиве и лозе, вино из Манастира Сопоћани и Високи Дечани, сок и сируп од боровнице, све врсте поврћа и воћа ,као и прерадјевине у виду џемова, слатког и ликера.
Продавница је у самом центру Лепосавића у близини харама Светог Василија Острошког. В.В.

Подели на: