Најновије вести

Настављена реконструкција Дома културе у Лапљем Селу

Наставком реконструкције Дома културе у Лапљем Селу општина Грачаница активно је започела грађевиснку сезону. Општинско одељење Урбанизма и директор Дејан Јовановић намерни су да и ове године, као и претходне, заврше све планиране активности.

 

Реконструкција Дома културе у Лапљем Селу, који је од велике важности за тамошње мештане,започета је прошле године. Наставком радова на његовом потпуном уређењу општина Грачаница отворила је грађевинску сезону. Очекивања су да ће радови бити завршени у предвиђеном року од 60 дана.

Директор општинског одељења Урбанизма Дејан Јовановић окупљен око свог стручног тима каже да ће са реконструисаним Домом културе мештани Лапљег Села али и цела општина добити објекат који ће бити на услузи свим грађанима у једном савремено уређеном амбијенту.

„Успешно смо кренули са реализацијом планираних капиталних пројеката за ову годину. Један од њих је и потпуна реконструкција Дома културе у Лапљем Селу са изградњом анекса за проширење капацитета овог дома. Захваљујући општини мештани Лапљег Села ће ускоро моћи да користе Дом културе у потпуно новом и савременом амбијенту. С обзиром да нам лепо време тек предстоји, очекујемо да грађевински радови теку несметано и да објекат буде завршен у предвиђеном року“, казао је Јовановић.

Инвестиционавредностдругефазе реконструкције Дома културе у Лапљем Селу износиоко72 хиљаде евра. Ради се о потпуној реконструкцији Дома културе укупне површине око 350 квадратних метара као и и изградња анекса од 40 метара квадратних.

Подели на: