Најновије вести

Оперисан српски младић и сада је стабилно

У недељу, 1. септембра, у непосредној близини Ибарског моста у северном делу Косовске Митровице

После стабилизовања стања пацијента, јер му је крвни притисак пао, екипа хирурга је обавила успершно операцију и пацијент је сада у стабилном стању. Смештен је на одељењу интезивне неге и није животно угрожен – рекао је за Јединство нешто пре 22 сата у недељу увече у КБЦ Косовска Митровица, директор ове установе др Милан Ивановић
Нешто после 18 сати у недељу увече, 1. септембра, у близини главног градског моста на Ибру са северне стране, код перионице аута, од стране Албанаца нападнут је ножем један српски младић у пределу десне стране стомака.
Он је одмах пребачен у Клиничко болнички центар у Косовској Митровици.
Дежурни лекар у КБЦ Косовска Митровица др Гојко Игрутиновић каже да је младић примљен у ову здравствену установу око 18 и 30 увече.
У питању је једна убодна рана, најверованије од ножа. Избоден младић младић ( Д.Б.) за неколико дана пуни 18 година.
Портпарол Косовске полиције за регион Север, поручник Бранислав Радовић је рекао да је полиција из КБЦ Косовска Митровица добила информацију да је у ову установу примљено лице Д.Б.(2001.), које има одређене повреде.
Према његовим речима, истражне и форензичке јединице су на лицу места, а обавештена је и Регионална истражна јединица.
Неколико суграђана је потврдило Јединству да је до инцидента дошло након краћег вербалног сукоба групе српских младића са групом Албанаца који су прешли мост из правца Јужне Митровице. Више лица је, учесника у инциденту, дало изјаве у полицији.
Истрага је у току.
З. Влашковић

Подели на: